Onze werkwijze

Oogust is een groepspraktijk. Elke arts heeft er zijn eigen specialisatie waardoor we elke patiënt de beste zorgen kunnen bieden. Dit dynamische systeem zorgt ervoor dat we patiënten onderling doorverwijzen om ze de beste zorgen te garanderen.

Diagnose & behandeling

Voordat een patiënt langskomt in de praktijk, stellen we al heel wat vragen zodat we kunnen inschatten welke dokter er het best geschikt is. Tijdens uw eerste afspraak worden allerhande tests afgenomen voordat u bij de dokter komt, zodat deze vooraf al de nodige informatie heeft. Bij de dokter wordt de diagnose vastgesteld en een behandeling voorgesteld.

Zoek een behandeling

Ervaren team

Het team van Oogust bestaat uit gespecialiseerde artsen die in binnen- en buitenland opleidingen volgden in een specifiek vakdomein binnen de oogheelkunde. Onze artsen zijn ervaren deskundigen met oog voor de patiënt. Zo wordt u op de best mogelijke manier begeleid.

De oogartsen en -chirurgen werken nauw samen om hun expertise ten volle aan te spreken. Een gedreven ploeg van orthoptisten, optometristen, verpleegkundigen en administratief personeel maakt de dienstverlening compleet. Zo biedt Oogust zijn patiënten optimale zorg dankzij de nieuwste technieken en evoluties binnen de oogheelkunde.

Bekijk het team

Privépraktijk

Om een nog betere service te voorzien, heeft Oogust ook een privépraktijk in Sint-Michiels. Zo kies je zelf waar je het liefste op afspraak komt.