kliniek

Welkom in Brugge

Oogust is een groepspraktijk. Elke arts heeft er zijn eigen specialisatie waardoor we elke patiënt de beste zorgen kunnen bieden. Dit dynamische systeem zorgt ervoor dat we patiënten onderling doorverwijzen om ze de beste zorgen te garanderen.

maak een afspraak
2

Diagnose en behandeling

Voordat een patiënt langskomt in de praktijk, stellen we al heel wat vragen zodat we kunnen inschatten welke dokter er het best geschikt is. Tijdens uw eerste afspraak worden allerhande tests afgenomen voordat u bij de dokter komt, zodat deze vooraf al de nodige informatie heeft. Bij de dokter wordt de diagnose vastgesteld en een behandeling voorgesteld.

zoek een behandeling
2

Ervaren team

Het team van Oogust bestaat uit gespecialiseerde artsen die in binnen- en buitenland opleidingen volgden in een specifiek vakdomein binnen de oogheelkunde. Onze artsen zijn ervaren deskundigen met oog voor de patiënt. Zo wordt u op de best mogelijke manier begeleid.

De oogartsen en -chirurgen werken nauw samen om hun expertise ten volle aan te spreken. Een gedreven ploeg van orthoptisten, optometristen, verpleegkundigen en administratief personeel maakt de dienstverlening compleet. Zo biedt Oogust zijn patiënten optimale zorg dankzij de nieuwste technieken en evoluties binnen de oogheelkunde.

ontmoet het team

Hier kan u terecht op

Het AZ Sint-Lucas is een algemeen ziekenhuis gelegen te Assebroek. De dienst oogziekten binnen het ziekenhuis is volledig uitgerust voor de diagnose en behandeling van een brede waaier oogziekten. In het operatiekwartier worden cataractoperaties, ooglidcorrecties, scheelziensoperaties en netvliesoperaties courant uitgevoerd volgens de modernste technieken.

kliniek

Afdeling Oogziekten
Sint-Lucaslaan 29
8310 Brugge

  • maandag 08:30 – 17:00
  • dinsdag 08:30 – 18:00
  • woensdag 08:30 – 18:00
  • donderdag 08:30 – 18:00
  • vrijdag 08:30 – 17:30