privepraktijk

Welkom in [naam]

Oogust is een groepspraktijk. Elke arts heeft er zijn eigen specialisatie waardoor we elke patiënt de beste zorgen kunnen bieden. Dit dynamische systeem zorgt ervoor dat we patiënten onderling doorverwijzen om ze de beste zorgen te garanderen.

maak een afspraak
2

Hier komt een titel

Heel wat mensen verlangen naar een leven zonder bril of contactlenzen – misschien bent u ook zo iemand? Er bestaan twee technieken om brilvrij door het leven te stappen: ooglaser of multifocale implantlenzen. Maar welke techniek is voor u de beste optie? De keuze voor laser (PRK, Lasik of ReLEx® smile) of implantaatlenzen is afhankelijk van uw leeftijd, verwachtingen en van uw refractie-afwijking: bent u bijziend, verziend of lijdt u aan ouderdomsverziendheid? En hoe groot is de afwijking juist? De juiste keuze maken kan enkel na een grondig oogonderzoek door uw oogarts.

maak een afspraak
2

Hier komt een titel

Wie oogarts Brugge zegt, denkt meteen aan oogartsen Oogust: een team van gespecialiseerde oogartsen die in binnen- en buitenland opleidingen volgden in een specifiek vakdomein binnen de oogheelkunde. Onze oogartsen zijn ervaren deskundigen met oog voor de patiënt. Zo wordt u op de best mogelijke manier begeleid. De oogartsen en -chirurgen werken nauw samen om hun expertise ten volle aan te spreken. Een gedreven ploeg van orthoptisten, optometristen, verpleegkundigen en administratief personeel maakt de dienstverlening compleet. Zo biedt Oogust zijn patiënten optimale zorg dankzij de nieuwste technieken en evoluties binnen de oogheelkunde.

maak een afsrpaak

Hier kan u terecht op

De private praktijk OOGUST is volledig uitgerust voor de courante oogzorg. U kan hier terecht voor onder meer informatie in verband met laserbehandelingen en wegwerken van brillen, glaucoomopvolging, diabetescontrole, brilcontrole en jaarlijkse controles. Voor eventuele aanvullende onderzoeken (fluoro-angiografie) en medische laserbehandelingen zal een vervolgafspraak op onze dienst in het AZ Sint-Lucas gepland worden.

privepraktijk

Koning Albert-I-laan 66
8200 Sint-Michiels

  • maandag 08:45 – 17:30
  • dinsdag 08:45 – 18:00
  • woensdag 08:45 – 18:00
  • donderdag 08:45 – 18:00
  • vrijdag 08:45 – 17:30